De veelzijdige Lundia kast

februari 24, 2021 0 Door MaxDipper

Heb je wel eens gehoord van de Original Lundia kasten? Dat is een boekenkast van massief, lichtkleurig hout die je precies zo kunt maken als je zelf wilt. Dus wil je hem onder de trap? Dan maak je hem trapsgewijs. Of wil je hem om de televisie heen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Het is dus een kast die je zelf helemaal aan je eigen wensen aan kan passen.

Waarom een Lundia boekenkast?

Deze kast is, zoals gezegd, volledig in te richten zoals jij dat wilt. Er zijn losse staanders, planken, laden en deuren beschikbaar in diverse maten. Het mooie van deze kast is dat alle onderdelen met elkaar te combineren zijn. Verder verandert het systeem niet, dus als je hem ooit uit wilt breiden is dat ook mogelijk. Omdat hij van massief hout is gemaakt gaat hij gemakkelijk decennia mee. Hij zal na verloop van tijd niet doorzakken onder het gewicht van bijvoorbeeld boeken. Daarnaast is hij ook nog eens gemakkelijk uit elkaar te halen bij een eventuele verhuizing of verbouwing.

Andere lijnen van Lundia

Naast de Original boekenkast heeft Lundia tegenwoordig ook andere producten in het assortiment. Denk aan bijvoorbeeld kledingkasten, deuren en zelfs vloeren! Alles is op maat te maken. Je kunt het zelf bij elkaar 'puzzelen', je kunt ook gebruik maken van een Lundia-expert. Bij Lundia staat kwaliteit zo hoog in het vaandel dat je hier blind op kunt vertrouwen. Omdat de producten van hout gemaakt zijn en afgelakt zijn met watergedragen lak, zijn de producten volledig milieuvriendelijk af te voeren.

Tweedehands

Het enige nadeel van de producten van Lundia is toch wel de prijs. Gelukkig is er, na een beetje zoeken, meer dan voldoende tweedehands te vinden. Soms hebben deze een schuur- en lakbeurt nodig maar dan ziet hij er weer zo goed als nieuw uit. Je kunt hem eventueel ook in een andere kleur schilderen, het is maar net wat je wilt.

Het is echt een kast voor het leven.