Het gemak van een elektrische aansteker

maart 23, 2021 0 Door MaxDipper

We weten allemaal dat citronella kaarsen goed werken tegen muggen, maar daarvoor moet de kaars wel branden. Helaas is het aansteken van kaarsen, buitenshuis, vaak ingewikkelder dan gedacht. Door een licht briesje vat de lont vaak al geen vlam, waardoor je minutenlang bezig bent met het aansteken van één enkele kaars. Dit zorgt natuurlijk voor ontzettend veel frustratie, maar gelukkig is er een slimme oplossing. De elektrische aansteker werkt namelijk zonder vlam. En dat is niet het enige gemak van deze top aansteker.

De aansteker is oplaadbaar

In tegenstelling tot de wegwerpaansteker, is de plasma aansteker oplaadbaar. Dit betekent dat je geen nieuwe aanstekers meer in huis hoeft te halen. Geen gezeur meer met aanstekers die leeg zijn wanneer je ze wilt gebruiken, en je hoeft ook nooit meer een aansteker weg te gooien. Is de elektrische aansteker leeg? Dan laadt je hem binnen 90 minuten op, waarna hij weer klaar is voor gebruik.

Goed voor de planeet

Wist je dat er per jaar ongeveer 1.5 miljard wegwerpaanstekers worden weggegooid? En deze aanstekers belanden niet alleen op de vuilnisbelt, maar ook de oceanen en bossen. Dit is natuurlijk ongelooflijk slecht voor het milieu, en zorgt voor de vervuiling van de aarde. Door te kiezen voor een elektrische aansteker, hoef je nooit meer een wegwerpaansteker te kopen of weg te gooien. Zoals eerder gezegd is de elektrische aansteker namelijk oplaadbaar en gaat dus veel langer mee. Een goede stap in de richting van een duurzame toekomst én een schone planeet.

De aansteker is betrouwbaar

Een elektrische aansteker is niet alleen de meest praktische, maar ook de meeste veilige optie. De aansteker is namelijk gemaakt met de sterkste materialen en ontworpen met de meest krachtige technologie. Dit alles zorgt ervoor dat de aansteker werkt in alle weersomstandigheden én tegenlijkertijd veilig is in het gebruik. Doordat er geen vlam vrijkomt, is het één van de meest veilige manieren om een kaars te laten branden.