Vastlopen in het leven, wat doe je er aan?

maart 13, 2021 0 Door MaxDipper

 

Vastlopen in het leven, iedereen maakt het wel eens mee. Vastlopen is niet fijn, maar het hoort bij het leven. Zonder minder leuke kanten zal je de positieve kanten niet waarderen. Het leven bestaat uit leuke dingen en minder leuke dingen. Toch kan het zijn dat je merkt dat je vaak vastloopt. Hoe kun je er dan voor zorgen dat je minder vaak vastloopt en weer geniet van de dingen die je meemaakt? Je leest het in dit artikel.

 

Wordt bewust van jezelf en de dingen waar je tegenaan loopt

 

Loop je vast? Wordt je dan bewust van de keren dat je vastloopt. Lukt dit zelf niet? Schakel dan een bewustzijnscoach in. Door bewust te worden van de obstakels waar je steeds vast op loopt, kun je gemakkelijker een plan verzinnen om dit te voorkomen, of om in plaats van vast te lopen, te versnellen. Dit klink tegenstijdig, maar is vaak de beste manier om vastlopen te voorkomen. Stel je loopt vast op het werk, doordat je te maken hebt met collega’s die niet fijn zijn. Je kunt dit zien als een obstakel waardoor je niet verder komt, of je kunt het zien als een kans.

 

Tijd voor actie!

 

Is vastlopen in het leven iets waar jij mee te maken hebt? Kies dan voor een bewustzijnscoach. Samen met deze coach kun jij de problemen in jouw leven in kaart brengen en kun je je perspectief veranderen. Neem het voorbeeld van hierboven. Je collega’s zijn niet fijn en je loopt vast op je werk. Wat als je dit ziet als een kans om te leren om te gaan met lastige situaties? Wat als je dit gebruikt als motivatie om nieuw werk te zoeken en jezelf verder te ontwikkelen, zodat over een aantal maanden het obstakel omgezet is in een voordeel? Het gaat allemaal om bewustwording en het veranderen van je perspectief. Klinkt dit als iets voor jou? Onderneem dan nu actie en schakel die coach in.